Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Om oss - Milano

Om oss

Nettstedet drives av Øyvind Michaelsen, dataprogrammerer som bor i Bergen, og Audun Urke, som er Italia-entusiast og som har bodd og studert i Roma i flere år. Til siden har vi fått verdifulle bidrag og fotografier fra arkitekt Daniela Iafrate, som bor og arbeider i Milano.

Audun står for det meste av innholdet på sidene, mens Øyvind stort sett tar seg av det tekniske.

Vårt mål er at disse sidene skal bli den beste norske ressursen om Milano på nettet.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om nettstedet, eller ønsker å annonsere på sidene, kontakt Øyvind Michaelsen på telefon 94 30 21 81 eller epost, omichaelsen(a)gmail.com

Audun kan sikkert svare deg dersom du har spørsmål om Milano eller Italia generelt. I så fall kan du sende epost til audunurke(a)hotmail.com.

Hvis du har skrivekløe og ønsker å bidra med innhold til sidene vil vi gjerne slå av en prat.

Vi setter umåtelig stor pris på alle tips om Milano. Har du vært på en bra restaurant? Bodd på et hotell som du vil anbefale eller advare mot? Ta i så fall pennen fatt og skriv noen ord

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy