Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Aktiviteter - Milano

Hva skjer

For å finne ut hva som er aktuelt å se akkurat den dagen du er i Milano, i tillegg til å ha sett her på sidene, er det en god idè å ta kontakt med turistinformasjonen. De har som regel god kjennskap til konserter, teater og andre begiveheter som skulle foregå.

Corriere della sera har et eget bilag hver mandag kalt ViviMilano, som det står det viktigste for den kommende uken.

http://milano.webby.no/db/fileupload/sant'ambrogio2.jpg

Kunst og arkitektur

Ta en pause i shoppingen ved å se på det store kulturtilbudet i Milano. Mange museer er i verdensklasse, og der er flott arkitektur rundt ethvert gatehjørne. Flere av kirkene inneholder skatter fra ulike epoker.

http://milano.webby.no/db/fileupload/milanogalleria.jpg

Shoppe

Det er lett å bruke penger i Milano, og det er en god måte å oppdage byen på. Gå rundt i de mange butikkene, i kjøpesentra eller smågater, og ha kredittkortet klart. Unn deg litt luksus i det flotte kjøpesenteret Galleria Vittoria Emanuele.

Badestrender

Milaneserne drar gjerne til Milano Marittima når de skal bade om sommeren. Ellers kan det være aktuelt med en liten tur til Como-sjøen.

Kino

Det er mulig å se kinofilmer på originalspråket, men det kan variere hvilke kinoer som gjør det, og til hvilke tidspunkter. ”Anteo” pleier å ha mange engelsktelende filmer til rundt 6 euro. Den ligger i Via Milazzo 9, tlf. 02 6597732

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy