Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Utflukter - Milano

Lago di Como

Milano er godt forbundet av vei og toglinjer, som gjør at det ikke er vanskelig å ta seg en dagstur til flotte severdigheter.

http://milano.webby.no/db/fileupload/como lago.JPGVi kan anbefaler en tur til vakre Lago di Como, som i tillegg til fantastisk natur har go mat og masse kjendiser. Her kan du leie båt eller bare slappe av langs innsjeøn med en prosecco. Det beste er å ta toget oppover, som etter rundt en time setter deg av ikke langt fra vannet. Kanskje møter du George Cloney eller noen an vennene hans som ofte låner huset? Det tar cirka 1,5 timer med tog fra Milano for å komme seg hit.

Pavia

http://milano.webby.no/db/fileupload/pavia castello visconteo.JPGHar du mer utfartstrang bør du vie en dag til Pavia, med en fascinerende historisk sentrum. Her ser du Castello Viscontiano. Pavia ligger cirka 40 km sør for Milano, og er godt forbundet med buss og tog. Selvfølgelig kan man fort komme frem med bil.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy