Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Bydeler - Milano

Grovt sett kan vi deler sentrum inn i 5 bydeler, og det er lettere å orientere seg hvis du har det større bildet i hodet.

http://milano.webby.no/db/fileupload/naviglio2.jpgNavigli heter området med kanalene. Dette er ikke Venezia (snarere Amsterdam), men det er svært, svært hyggelig å legge spise/drikke/spaserturen hit. De gamle husene gjør det romantisk og fascinerede, og mange finner veien hit når de går ut. Se mer om Navigli på www.navigamilano.it

Corso Buenos Aires er også en handlegate med et stort utvalg av butikker og restauranter. I tverrgatene ligger flere outlets.

Bydelen Brera er mest kjent for sitt fantastiske kunstmuseum Pinacoteca di Brera. Det er et strøk bebodd av velstående, men har fortsatt rester av bohemtilværelsen som tidligere preget det. Her finner du mange spennende butikker og et godt tilbud av uteliv. I nærheten er den berømte motegaten Via Montenapoleone.

I områdene rundt Porta Nuova og Porta Garibaldi er det også utelivet som trekker til seg massene på kveldstid.

Via Torino er en dynamisk handlegate, men mest preget av ungdommer. Motebutikkkene får stadig større innpass.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy