Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Transport - Milano

Kom deg rundt i Milano: Metro, buss og trikk

Transport - MilanoDet er stort sett greit å komme seg rundt i Milano, mye takket være et godt utviklet metrosystem. Trikk og buss er også velfungerende, men er selvfølgelig mer avhengig av trafikken ellers. Selskapet ATM har et effektivt kollektivtilbud som frakter over 1,5 milioner mennesker hver dag. De generelle tidene er fra 06 til midnatt. Se www.atm-mi.it eller ring 80080 8181. Du bør la bilen stå, og har du den med, så sett den på en av de mange parkeringsplassene som har metrotilknytning med sentrum.

Billetter

En vanlig billett koster 1 euro, og er gyldig i 1 time og ett kvarter, dvs 75 minutter. Du kan bare ta 1 reise med metro per billett, men på buss og trikk er den gyldig for så mange reiser du klarer inne gyldighetstiden (i tillegg til den ene metroturen). Som oftest lønner det seg å kjøpe de ulike turistbillettene på 24 timer til 3 euro eller 48 timer til 5,5 euro. Skal du være i byen ei uke eller enda lenger, så vurder å kjøpe ukeskort eller fleksibelt månedskort.

Taxi

Taxi får du ved å praie eller ringe 024040, 028585 eller 028383. Husk at tariffene skal være synlig, og at det kommer tillegg for bagasje og kveld/natt.

Tog

Milano har to store togstasjoner. Hovedstasjonen er Stazione Centrale (tlf.: 026552078), på Piazza Duca D`Aosta. Ved Porta Garibaldi finner du den andre: Stazione Garibaldi.

Tips

Hva med en fin rundttur med trikk fra 1920-tallet? Se www.atm-mi.it eller ring ATM på 028055323 og 0272002584.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy