Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Duomo - Milano

http://milano.webby.no/db/fileupload/duomo.jpgDuomo er den storslagne gotiske domkirken, rik på detaljer og historie. Metrostoppet Duomo er betjent av linjene MM1 og MM3. Kirken er åpen mellom kl. 07 og 19, og det er mulig å leie audioguide til 3 euro.

Det er også et museum knyttet til kirken, åpent mellom kl. 10 og 13.15 og mellom kl. 15 og 18. Inngangen koster 6 euro (tlf.: 02860358). Det anbefales en tur opp på taket, hvor du i tillegg til en flott utsikt over byen, kan beundre de nesten 3400 skulpturene på nært hold.

Mest kjent, og elsket av milaneserne, er Statua della Madonnina. Det er mulig å komme seg opp på taket i tidsrommet 09-17 (til 18.30 om sommeren). Tar du heisen koster det 6 euro, mens trappene koster 4 euro. For mer informasjon se www.duomomilano.it.

Duomo ble påbegynt i 1386 etter ønske fra Visconti, mens fasaden ble bygget på begynnelsen av 1800-tallet. Det er kommet flere tillegg senere. Noe spesielt er det at kirken mangler kirketårn, men er likevel ett av de beste eksemplene på en sen-gotisk stil. Den er utsmykket med flotte dekorerte vinduer (vetrate). I kuppelen er det en relikvie, nemlig en nagl fra korset til Kristus.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy