Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Mote - Milano

Det gyldne kvadratet

Mote i MilanoMote er vel det de fleste forbinder med Milano, og er du interessert i det, ta turen innom “det gyldne kvadratet”. Det er betegnelsen på de 4 fire kjente motegatene Via Montenapoleone, Via Sant`Andrea, Via Spiga og Via Borgospesso. Her finner du helst klær og tilbehør. Det er ikke god skikk å forhandle om prisen, og ofte kan man ikke ta bilder av kreasjonene pga frykt for kopiering.

Moteukene i Milano

To ganger i året tar Milanos moteverden helt av: moteukene. Dette får innvirkninger på livet ellers i byen. Moteukene er som regel i begynnelsen av oktober og slutten av februar. Når det gjelder herreklær er moteukene langt roligere, i januar og juli.

Momi Modamilano: Klesmesse

Momi Modamilano er en klesmesse for bransjen, og det kreves billett for å komme inn. Det kreves også ofte invitasjon når de ulike motehusene har sine presentasjoner.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy