Din guide til Milano

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Da Vincis Nattverden - Milano

Nattverden

http://milano.webby.no/db/fileupload/Cenacolo_vinciano.gifLeonardo Da Vincis mesterverk "Nattverden" er mest kjent for sitt revolusjonerende perspektiv. Denne fresken dekker hele veggen, og nytes best på litt avstand. I det siste har tilstrømningen for å se verket økt på grunn av boken og filmen om Da Vinci-koden.

Cenacolo Vinciano, som verket heter på italiensk, befinner seg i refektoriet i Santa Maria delle Grazie (Corso Magenta, trikk nummer 24). Kirken ble stort sett tegnet av den kjente renessansearkitekten Donato Bramante, og ble påbegynt i 1463. På grunn av den store publikums-interessen er det nødvendig å bestille inngang på forhånd ved å ringe 0289421146, og den totale prisen, inkludert bestillingsavgiften (prenotazione) er på 8 euro. Åpningstidene er kl. 08-19.30, mens det er stengt på mandager. Da Vinci arbeidet i 4 år med bildet, mellom 1494 og 1498.

Finn et perfekt hotell i Milano

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

 

Finn flybillett til Milano

Fly til Milano? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy